Over ons

WAAROM BRÛLÉE?

Brûlée is niet zo maar een creatief bureau. U kunt bij ons terecht voor websites, logo’s, huisstijlen, concepten, eigenlijk alles wat met design te maken heeft. Maar wij maken niet alleen het ontwerp, we verzorgen namelijk ook de uitvoering in tegenstelling tot andere ontwerpbureaus. Veel kunnen wij zelf, maar met het grote netwerk wat wij hebben opgebouwd kunnen wij u op vele vlakken bedienen.

HET TEAM

Het team van Brûlée is klein, maar kent een enorme diversiteit aan specialiteiten. Daarnaast werkt het team van Brûlée veel samen om tot nieuwe inzichten te komen en op meerdere vlakken resultaat te krijgen.

Joost Bollaart

Joost Bollaart

Creatief Directeur

Het creatieve brein van Brûlée. Je geeft Joost 1 woord en er ontstaat een bijbel aan ideeën. Joost is niet alleen sterk in concepten, maar heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Ook voor het ontwerpen van storyboards en karakters kunt u bij Joost terecht. Naast zijn creatieve kunnen is Joost aanspreekpunt van Brûlée en eigenlijk ook wel de sfeermaker van het bedrijf.

Déwy de Wit

Déwy de Wit

Content Manager

Tekst, fotografie, nieuwsbrieven, eigenlijk alles wat content gerelateerd is houdt Déwy zich mee bezig. Regelmatig worden documenten onder haar neus geschoven, want zij vindt altijd de taalfouten. Daarnaast is Déwy een beetje onze onderzoeker, ze verdiept zich namelijk in veel dingen. Google kent geen geheimen voor haar.

Rob van Dijke

Rob van Dijke

Webdesigner

Rob is onze ultra snelle webdesigner, want binnen no-time heeft hij uw online visitekaartje ontwikkeld. Niet alleen heeft hij WordPress krachten, ook programmeren behoort tot zijn kunnen. Daarnaast is Rob zich aan het verdiepen in animeren en kan al de basic animaties voor u maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?