De kampioen onder de azalea’s

Boomkwekerij Lendert de Vos klopte bij Brûlée aan met de vraag om een marketingconcept neer te zetten voor een nieuw soort plant. De lancering van de nieuwe plant zou plaatsvinden op Plantarium eind augustus 2017. Met de lancering van de nieuwe plant wil Boomkwekerij Lendert de Vos andere kwekers enthousiast maken voor het kopen van uitgangsmateriaal en het kweken van een volwaardige plant.

Een geheel nieuw marketingconcept voor een nieuw gekweekte plant.
Voor de plant ‘Bloom Champion’ werd werkelijk alles uit de kast gehaald om tijdens de lancering op Plantarium 2017 iedereen versteld te doen staan. Eerst is er logo ontwerp en een grove schets van de stand gemaakt. Na goedkeuring werd dit het uitgangspunt voor een fotoshoot en het promotiemateriaal.

Voorafgaand aan de fotoshoot is model Marleen bij salon Zus&Zo in de haar en make-up gegaan. De fotoshoot door Marco Bollaart verliep vlekkeloos en Marleen stond samen met de plant Bloom Champion binnen korte tijd prachtig op de foto. De foto’s zijn gebruikt voor de stand en het promotiemateriaal van Bloom Champion.

Tevens voor deze klant gerealiseerd:

Voor Boomkwekerij Lendert de Vos heeft Brûlée de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.