Foodsee University

Het bedrijf Cargill levert voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten aan heel de wereld. Samen met boeren, klanten en overheden helpen zij mensen om te groeien en te ontwikkelen, steunen op hun expertise. In meer dan 70 landen zetten zij zich dagelijks in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien.

Brûlée foodsee concept logo

DE VRAAG

Cargill bezit over een onderzoekscentrum in Velddriel waar regelmatig basisscholen op bezoek komen. Zij worden verwelkomt door de experts van Cargill. Maar in een bedrijf waar ook gewerkt wordt zijn er wel wat regeltjes waaraan de kinderen zich moeten houden. Dat kan je met een belerend vingertje door de experts laten uitleggen. Maar dan worden zij als boeman gezien van wie dit niet mag, en dat niet mag. Daarom vroeg Cargill Brûlée een lespakket te ontwikkelen waarbij ook meteen de regels in het onderzoekscentrum worden uitgelegd.

Foodsee ontwerp animatie concept

HET RESULTAAT

Brûlée maakte het Foodsee lespakket, storyboard, script, voice-over en de animatie. Professor Foodsee verwelkomt de kinderen en legt op een luchtige manier het programma en de regels uit.
De animatie trekt de aandacht van de kinderen op een vrolijke manier, waardoor de kinderen de regels onthouden en de veiligheid in het onderzoekscentrum beter wordt gewaarborgd.

Bekijk ook onze andere projecten!

Naast Cargill heeft Brûlée ook voor vele andere bedrijven websites, concepten en content ontwikkeld.
Bekijk ook onze andere projecten om een goed beeld van onze werkzaamheden te krijgen!