Onze diensten

HET HELE PAKKET

COMMUNICATIE ASSISTENT ROTTERDAM

Doordat we over verschillende disciplines beschikken binnen Brûlée kunnen wij u op alle fronten van dienst zijn. Wilt u een nieuwe website, dan maken we een ontwerp dat visueel aantrekkelijk is, we ontwikkelen de website en zorgen ervoor dat hij goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarnaast kunnen we nieuwsbrieven verzorgen en social media beheren om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Niet alleen voor online kunt u bij ons terecht. Brûlée heeft jarenlange ervaring in het maken van logo’s, huisstijlen en totaal concepten in uiteenlopende branches. Misschien bent u wel een nieuw bedrijf gestart en wilt u daar een pakkende naam voor hebben? Wij bedenken die graag voor u! Dan zorgen we ook meteen dat het bedrijf strategisch gepositioneerd wordt en er een marketingplan klaar ligt.

Kunt u hieronder niet vinden wat u zoekt? Geen zorgen! We beschikken over een groot netwerk, allemaal specialisten in hun vak, waardoor we u van a tot z van dienst kunnen zijn.

 

COMMUNICATIE ASSISTENT

 

Huisstijl ontwikkeling
Met een goed uitgewerkte huisstijl wordt aandacht besteed aan de identiteit van een bedrijf. Kleuren en typografie worden bijvoorbeeld overal hetzelfde gebruikt, van briefpapier, autobelettering tot e-mail en website. Door een goede huisstijl consistent te gebruiken wordt er herkenning ontwikkeld bij de ontvanger, wat er voor kan zorgen dat mensen meteen aan uw bedrijf denken wanneer zij gelijksoortige producten of diensten nodig hebben.
Social media
Weet u uw weg nog niet zo goed te vinden op social media? Wij helpen u graag! Met ervaring in het onderhouden van social media accounts, het ontwerpen en inzetten van advertenties en het analyseren van de resultaten bent u bij Brûlée aan het juiste adres!
SEO
Wanneer u een nieuwe website heeft wilt u natuurlijk goed gevonden worden in zoekmachines als Google, Bing of Yahoo. Met speciale tools zorgen wij ervoor dat de best scorende keywords (zoekwoorden) worden gebruikt in uw teksten, titels en pagina urls. Als u uw website bij ons laat ontwikkelen bent u verzekerd van een technisch goede website, waar zoekmachines ook op ranken. Naast goede SEO teksten en een technisch op orde website is linkbuilding de derde, en eigenlijk meest essentiële, factor voor goed scoren in zoekmachines. Linkbuilding is het ‘bouwen van links’, en dan met name externe links. Links als artikelen of doorverwijzingen van hoogstaande websites naar uw website.
Logo ontwerp
Wat maakt uw bedrijf bijzonder en wat wilt u uitdragen naar de buitenwereld? Met een logo geeft u een beeld van uw bedrijf, daarom is het zo ontzettend belangrijk om een goed logo te hebben! Wij maken graag kennis met u om te onderzoeken hoe uw bedrijf in elkaar zit, wat de geschiedenis erachter is, of waarom het juist zo innovatief is. Na onderzoek gaan wij met ons team brainstormen en zorgen we ervoor dat u het logo krijgt wat past bij uw bedrijf.
Nieuwsbrieven
Ieder bedrijf houdt zich het meest bezig met hun core-business, waar vaak het opmaken en versturen van nieuwsbrieven niet onder valt. Dit nemen wij graag voor u uit handen! Nadat u puntsgewijs de informatie naar ons stuurt zorgen wij dat de tekst erbij bedacht wordt en de juiste foto’s gezocht worden, of zelfs gemaakt worden. Na versturing van de nieuwsbrief leveren wij een analyse aan zodat u ook weet hoe de nieuwsbrief gescoord heeft wat betreft openen en klikken.
Tekst schrijven en redigeren
Teksten schrijven is lastig, zeker als het niet uw core-business is! Maar toch wilt u een tekst zonder fouten hebben op uw website, in uw brochure of nieuwsbrief. Wij kunnen voor u complete teksten schrijven of uw eigen teksten redigeren, zodat uw verhaal correct Nederlands is en misschien ook nog eens commercieel goed verkoopt..
Conceptontwikkeling
Een nieuw product of een nieuw bedrijf vraagt om een treffende lancering zodat de aandacht van zoveel mogelijk mensen wordt getrokken. Dit kan door middel van een concept. Een concept is verzamelnaam voor alles wat komt kijken bij de lancering. Hierbij kunt u denken aan storytelling, naamgeving, logo, flyers, brochures of marketingcampagnes. Wij gaan graag met u in gesprek om voor uw bedrijf, product of dienst een spraakmakend concept te ontwikkelen en uit te voeren.
Webdesign en ontwikkeling
Het online visitekaartje van uw bedrijf! Een website dient op en top in orde te zijn, want het is toch de eerste indruk bij potentiële klanten. Wat een website bij Brûlée uniek maakt is de combinatie van design, techniek en ontwikkeling. Brûlée is van oorsprong een ontwerpbureau, wat betekent dat wij verstand hebben van kleur, typografie en stijlen. Na het ontwerpen van de website ontwikkelen we de website naar uw wensen. Wanneer u specifieke eisen heeft kunnen we zelfs delen programmeren en eventueel onze webdevelopment partner inschakelen om de website naar uw inzichten te ontwikkelen.
Marketing en strategie
Een product of dienst uit het niets lanceren of even snel een advertentie plaatsen maakt weinig kans van slagen. Daar dient een (marketing)strategie/plan voor geschreven te worden! Met een goed uitgewerkt plan kunt u de juiste stappen ondernemen waar van te voren over nagedacht en onderbouwd is. Wij maken graag voor uw bedrijf of product een strategisch plan zodat het beste resultaat behaald kan worden bij de uitvoering van marketingacties.
Positionering
Hoe staat uw bedrijf of product nu in de markt? Wie zijn uw concurrenten? En hoe vindt u de juiste plek in de markt voor uw nieuwe product of bedrijf? Wij gaan graag voor u op onderzoek naar uw doelgroep, identiteit, imago en concurrenten. Op basis daarvan schrijven wij een positioneringsstrategie zodat merkbekendheid of onderscheidendheid wordt vergroot.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?